Gewicht verminderen

Genoeg van alle diëten

Blijvend gewicht verminderen blijft toch een kwestie van gezond en niet te veel eten. Daarnaast is veel bewegen  ook een vereiste om permanent gewicht te verliezen. Alle middeltjes, pilletjes en boeken ten spijt. Je verliest pas echt gewicht wanneer je patronen doornreekt. Met behulp van hypnotherapie stellen wij jou in een paar sessies in staat om deze gewenste veranderingen permanent te maken. Geen jojo effect en uiteindelijk is deze oplossing goedkoper dan alle shakes, pillen en boeken die veel beloven, maar bijna altijd een tijdelijke oplossing bieden. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis gesprek. 06-10555015 

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.       

Afspraak maken