Virtuele maagband

Een uniek concept bij overgewicht!

De virtuele maagband is geschikt voor diegene die veel kilos permanent wil kwijt raken. Snelle methodes om af te vallen met pillen of drankjes werken slechts tijdelijk. Er moet een verandering plaatsvinden in eetgewoontes en beweging. De virtuele maagband helpt daarbij. Door deze unieke methode raakt u sneller vol zodat het aantal calorieën dat u binnenkrijgt sterk verminderd wordt. Je gaat dus zonder hongergevoel afvallen. Of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor het plaatsen van een virtuele maagband, is afhankelijk van de beoordeling door de hypnotherapeut. Deze zal meerdere factoren afwegen en op deze wijze bepalen of een virtuele maagband mogelijk geschikt voor jou is. In dit kader raden wij iedereen aan om eerst het gratis oriëntatie gesprek te boeken zodat je meer duidelijkheid hebt voordat je hiermee aan de slag gaat. Bedenk: er zijn meerdere alternatieven met directe hypnose die leiden tot het behalen van jouw persoonlijk doelgewicht. Laat je vooraf dus goed informeren!

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. De virtuele maagbandtherapie bestaat uit 4 sessies. Bij iedere sessie vindt er een weegmoment plaats en worden de dingen besproken die u helpen om uwdoelgewicht te behalen.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past. 

Afspraak maken