Stoppen met roken

Ik wou dat ik er vanaf was

We weten allemaal dat roken niet goed voor je is. Maar toch geeft de tabak een gevoel van ontspanning en een momentje voor jezelf. Dat is natuurlijk niet zo raar. In de tabak zitten allerlei toevoegingen die het een zeer verslavend goedje maken. Wie al lang rookt weet dat stoppen niet zo eenvoudig is. Wanneer u overtuigt bent van het feit dat u wilt stoppen met roken dan kunnen wij u helpen. In twee tot drie sessies worden de dingen die roken zo lekker maken weggenomen. Hierdoor wordt u een niet roker. Overtuig uzelf en bel vrijblijved voor een afspraak met 06-10555015    

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.       

Afspraak maken