Sporthypnose

Ik kom maar niet verder

Ook bij sport kan er grote druk ontstaan om te presteren. Vaak staat deze druk de ontwikkeling en verbetering van prestaties in de weg. Lichaam en geest vormen een geheel en kunnen niet zomaar los van elkaar worden gezien. Wanneer u maar niet verder komt ondanks alle inspanningen dankan het tijd zijn om te werken aan het verwijderen van deze psychische drempels. Hypnotherapie is hier bij uitstek geschikt voor. Samen kunnen wij kijken welke drempel(s) u tegenhouden om beter te kunnen presteren. In slechts een paar sessie kunnen wij al de nodige verbeteringen aanbrengen zodat u weer optimaal kunt presteren. Voor vragen kunt u ons bellen op
06-10555015

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.       

Afspraak maken