SOLK /ALK

Aanhoudende lichamelijke klachten

Aanhoudende lichamelijke klachten waar de medische wetenschap geen verklaring voor heeft betekend niet dat u geen klachten heeft. Deze klachten zijn net zo echt als een medisch aanwijsbare klacht. Geest en lichaam zijn één. Dus wanneer de hersenen aangeven dat er iets aan de hand is, dan voel je dat ook zo. Met behulp van therapeutische hypnose gaan we dieper in op de klachten die door de hersenen worden veroorzaakt. We veranderen het perspectief waarop de dingen zich manifesteren zodat de patient zonder of met veel minder pijn kan leven. Meestal zijn drie tot vier sessie voldoende. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust op 0-610555015    .

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.       

Afspraak maken