Seksuele stoornissen

Mijn lichaam doet niet meer wat ik wil 

Een seksuele stoornis kan op vele manieren tot uiting komen. Zowel voor mannen als vrouwen kan dit een enorme sociale druk met zich meebrengen. Dat wat door veel mensen als normaal wordt gezien werkt niet of niet goed bij jou. Als je langer dan zes maanden een of meerdere klachten hebt op het gebied van seksuele stoornissen dan kunnen wij je waarschijnlijk helpen met hypnotherapie. Heel vaak blijkt dat de klachten niet fysiek zijn maar een onderliggend psychisch probleem hebben. Dit kan gebeurd zijn door een traumatische ervaring of door een vervelende ervaring. Vaak weten we zelf niet meer zo goed waar dit vandaan komt. Met behulp van hypnotherapie kunnen wij deze blokkades opheffen zodat u weer kunt genieten van seks. Bel gerust bij vragen naar 06-10555015   

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.       

Afspraak maken