Rouwverwerking

Ik ervaar nog steeds heel veel verdriet

Het verlies van een dierbare is altijd een grote klap. Dat wat je samen uniek maakte is er niet meer. Alsof een deel van je is weggerukt. Vaak zeggen anderen dat het leven gewoon doorgaat. Maar wat als dat leven niet meer volledig voelt? Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan met behulp van hypnotherapie in een paar sessies dit gevoel veranderd worden. U leert dan om in liefde terug te kijken op wat u samen had. De ervaringen en herinneringen mee te nemen in de verdere ontwikkeling van uzelf. U staat weer open voor veranderingen met altijd het liefdevolle deel van uw dierbare bij u in uw hart.    

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.       

Afspraak maken