Chronische pijn

De pijn beheerst mijn leven

Chronische pijn of zoals ook wel gezegd wordt, niet essentiele pijn is een pijn die niet meer noodzakelijk is om aan te geven dat iets niet goed functioneert. Essentiele pijn is bijvoorbeeld wanneer u iets breekt of bijvoorbeeld kiespijn heeft. Deze pijn kan meestal ook opgelost worden. Niet essentiele pijn is pijn die langer dan zes maanden aanhoudt. Met hypnotherapie nemen wij niet de pijn weg, maar maken wij de beleving van pijn dragelijk voor u. Dit gebeurt met behulp van hypnotherapie. Heeft u nog vragen na deze korte uitleg bel ons dan gerust voor meer informatie op 06-10555015  

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.       

Afspraak maken