Burn-out / stress

Als alles teveel wordt

Bij een burn-out is de stress al vaak zover gekomen dat het lichaam ingrijpt. Hierdoor zijn vaak de meeste dagelijkse dingen al een beproeving om te doen. Bij continue stress ervaart het lichaam een continue aanmaak van hormonen die het lichaam voorbereiden op een eventuele gevaarlijke situatie. Doordat dit continu doorgaat ontstaan er allerlei fysieke klachten die kunnen ontaarden in een burn-out. Herkent u zich in een van deze twee dingen, schroom dan niet om een afspraak te maken. Wij kunnen uw stressniveau weer tot een normaal niveau brengen. Voor meer informatie bel ons gerust op 06-10555015.       

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.       

Afspraak maken