Angsten

Vaak onverklaarbare angsten  

Soms zijn angsten een te groot deel van jouw leven geworden. Vaak zijn het onverklaarbare angsten. Enkele voorbeelden zijn hoogtevrees en vliegangst. Je weet dat iets veilig is, maar wanneer het daadwerkelijk gaat gebeuren ervaar je angst. Soms is er iets gebeurd in onze jonge jaren. Soms is het meer recent. Hoe dan ook, deze angsten kunnen losgekoppeld worden van onze directe emoties. Hierdoor zijn de ervaringen er nog steeds, maar de onverklaarbare angst is dan verdwenen.

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.

Afspraak maken