PTSS

Het beheerst mijn leven

Een traumatische gebeurtenis in ons leven kan vaak allesbepalend zijn. Associaties met de kleinste dingen kunnen ervoor zorgen dat de zaken weer worden herbeleeft. Een vaak onderbelichte behandelvom is hypnotherapie. Met behulp van hypnose kan de traumatische gebeurtenis losgekoppeld worden van de directe emotie. Hierdoor krijgt het geen lading meer in situaties waar deze vaak heftige emoties niet wenselijk zijn. In overleg met de cliënt wordt bepaald hoeveel sessies nodig zijn. Vaak zijn drie tot vier sessies al voldoende. Bel ons gerust voor meer info op 06-10555015.  

De praktijk

U krijgt eerst een intakegesprek om te beoordelen of deze vorm van therapie geschikt voor u is. Wanneer beide partijen van mening zijn dat hypnotherapie een waardevolle behandeling kan zijn voor u wordt begonnen met de sessie. Afhankelijk van de klacht zal meestal in twee tot drie sessies voldoende resultaat behaald zijn om zonder deze klacht(en) verder door het leven te gaan.

U kunt bij ons ook eerst een gratis Oriëntatiegesprek aanvragen. Hierin wordt in een half uurtje besproken wat hypnotherapie precies inhoudt en of dit bij u past.       

Afspraak maken